Elérhetőségeink

kapcsolat

PatikaInfo

Hogyan vásárolhat? Nyomtatás E-mail

Hogyan vásárolhat?
A vásárlás előtt Önnek regisztrálnia kell, a REGISZTRÁCIÓ megfelelő pontjainak kitöltésével. Ezután a kiválasztott termékek melletti kosár ikonra kattintva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.

Hogyan fizethet? Mennyibe kerül a házhozszállítás?
A megrendelt árut bankkártyával, átutalással vagy utánvéttel is fizetheti.

A házhoz szállítás dija:

  • 20000 Ft felett a szállítás INGYENES
  • 5000 Ft és 19999 Ft között 300 Ft
  • 4999 Ft-ig 700 Ft

 

Az utánvét díja 400 Ft, amit Ön a szállítónak fizet a csomag átadásakor.  
Átutalás estén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra. A fentiek alapján a bankkártyás fizetést javasoljuk, mivel az a legolcsóbb és egyben a leggyorsabb is. Bankkártyás fizetés esetén az Ön adatait kizárólag az OTPBank számítógépes rendszere kezeli, azokat velünk nem közli! Így adatai teljes biztonságban vannak.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?
A Web-Pharma Webáruházban vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrendkiegészítőket, dermokozmetikumokat, tápszereket, babaápolási termékeket, egyes gyógyászati segédeszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítmenyekről kérjük érdeklődjön munkatársainknál!

Miket nem rendelhet meg?
Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek.

Rendelhet-e vényköteles gyógyszereket?
Vényköteles gyógyszereket kizárólag írásban, az eredeti vényeket mellékelve rendelhet meg. A vényeket alaki és tartalmi szempontból is ellenőrizzük, és csak akkor szállítjuk a megrendelt gyógyszereket, amennyiben a vények minden szempontból kifogástalanok. Kérjük, hogy a vényeket elküldés előtt Ön is ellenőrizze a honlapon található tájékozató segítségével. A hibás vényeket visszaküldjük a megrendelőnek. Bankkártyás fizetés is lehetséges, amennyiben kitölti a megrendelőlap idevágó részeit.

Egyéb feltételek

  • A Web-Pharma nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
  • A kiszállított gyógyszerek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.
  • Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.


Rendelések teljesítése

Amennyiben rendelése munkanapokon 15 óráig beérkezik, és a megrendelt termékek készleten vannak vagy beszerezhetőek, gyógyszertárunk a rendelést lehetőleg a következő munkanapon, de legkésőbb 2 munkanapon beül teljesíti. Ha a beszerzés nehézségbe ütközik, úgy gyógyszertárunk telefonon, vagy e-mailben értesíti Önt, és egyeztetünk a teendőkről.

 

Termékkereső

Kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

LX Line Partner Patika

Orvosmeteorológia

Látogatott oldalak

mod_vvisit_counterOldalletöltések száma:937723